top of page

IASO, dat is een kwaliteitsvolle, betaalbare (geconventioneerd) eerstelijnsgeneeskunde in Houtem, Vilvoorde en omstreken. We streven samen, als team en op maat van de patiënt, naar een optimale gezondheid door het behandelen én voorkomen van ziekte. Daarvoor verwerven we steeds de nieuwste wetenschappelijke inzichten en informeren we de patiënt zo goed mogelijk. 

Wie kan je in onze praktijk tegenkomen?

Glenn.jpg

GLENN BOULANGER

Huisarts

Ik studeerde in 2019 af aan de Vrije Universiteit Brussel (VUB), waarna ik mijn passie voor huisartsgeneeskunde in onze praktijk verder kon zetten.

 

Mijn doel? Jou kwaliteitsvolle, efficiënte zorg bieden, aangepast aan je situatie en jou als persoon.
Daarvoor baseer ik me op de meest recente wetenschappelijke inzichten, waar ik me steeds verder in verdiep. Als lesgever aan de VUB wil ik die inzichten ook verder doorgeven aan toekomstige collega's. 

Foto iaso (1).jpg

SARAH HERTENS

Huisarts

Al van kinds af aan wilde ik huisarts worden. Sinds ik afstudeerde aan de Vrije Universiteit Brussel (VUB) in 2022 is deze droom werkelijkheid geworden.

 

Wat ik jou wil bieden? Naar jouw verhaal luisteren, op een duidelijke manier uitleg geven en in overleg met jou de best mogelijke zorg bieden, die gebaseerd is op de laatste wetenschappelijke inzichten.

1595833106920.jpg

MELISSA RODRIGUEZ R.

Secretariaatsmedewerkster

Sinds januari 2022 heb ik het genoegen om dit geweldige team van huisartsen te mogen vervoegen en hun te helpen bij administratieve en organisatorische taken. 

Mijn doel naar jullie patiënten toe?

Jullie zoveel mogelijk kunnen bijstaan bij administratieve vragen en het maken van afspraken. Alsook een luisterend oor kunnen bieden wanneer nodig. Niet alleen telefonisch, maar ook in mijn kantoortje zijn jullie van harte welkom hiervoor. 

bottom of page